BiznesBiznes.PortalEkonomi

Banka Popullore vazhdon të zhvillojë statistika për llogaritë financiare

– Banka Popullore vazhdon me zhvillimin e statistikës së llogarive financiare, sipas angazhimeve për harmonizimin me standardet më të larta ndërkombëtare dhe statistikore të Bashkimit Evropian.

Back to top button
Close
Close