0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Banka Popullore përkohësisht e kufizoi pagesën e dividendës në bankat dhe kursimoret

Këshilli i Bankës Popullore sot mbajti seancë të rregullt në të cilën miratoi Vendimin për kufizimin e përkohshëm të shpërndarjes dhe pagesës së dividendëve për aksionarët e bankës. Ky vendim zbatohet gjithashtu edhe për kursimoret, kumtoi Banka Popullore.

Back to top button
Close
Close