EvropëEvropë.Portal

Bandat britanike maskojnë fëmijë si punëtorë për të shitur drogë

Bandat britanike të cilat shesin drogë po i maskojnë fëmijët si punëtorë kryesorë të cilëve u lejohet të lëvizin, në mënyrë që policia të mos i zbulojë ata gjatë bllokadës së vendit.

Londër, 2 qershor 2020 (MIA) – Bandat britanike të cilat shesin drogë po i maskojnë fëmijët si punëtorë kryesorë të cilëve u lejohet të lëvizin, në mënyrë që policia të mos i zbulojë ata gjatë bllokadës së vendit.

Përfaqësuesit e Organizatës për mbrojtje të fëmijëve për Skaj njuz deklaruan se bandat e përdorën këtë taktikë sepse të gjitha baret, restorantet dhe dyqanet u detyruan të mbyllen, ndërsa transporti ishte rreptësisht i kufizuar.

Tregtarët e drogës gjithashtu dyshohet se janë veshur si shëtitës qensh dhe takoheshin në parkingje, në spitale dhe supermarkete. ls/shk/

Таг
Back to top button
Close
Close