BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Baltov: Deri në fund të qershorit është e mundur në Bullgari të ketë dy milion qytetarë të rivaksinuar

Drejtori i spitalit të Sofjes për ndihmë urgjente "Pirogov", prof. dr. Asen Baltov, deklaroi se nga qershori do të mund të jetohet pak më qetë,  sepse deri atëherë dy milion qytetarë bullgar do të mund të rivaksinohen. Baltov për NOVA TV deklaroi se vaksinimi u nevojitet  rreth katër milion qytetarëve bullgar, ndërsa nëse arrijnë të vaksinohen 50 për qind, do të jetë dy milion. Nëse ndaj tyre shtohen të shëruarit nga Kovid-19 dhe fëmijët, do të krijohet  imunitet kolektiv dhe do të jetohet pak më qetë, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Sofja.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close