0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталЗанимливостиОпштество

Балкански рис се следи со ГПС-околувратник во „Јасен“

Македонското еколошко друштво (МЕД) во соработка со вработените од Јавното претпријатие за стопанисување со повеќенаменското подрачје „Јасен“ на крајот на февруари со ГПС-околувратник обележа млад мажјак од загрозениот вид балкански рис.

Back to top button
Close
Close