0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalEkonomiIntervistë

Bajrami për MIA-n: BP-ja është institucion profesional, pas të gjitha vendimeve qëndron një ekip i tërë

Në periudhën e ardhshme, Banka Popullore do të vazhdojë me politikën e lehtësuar monetare, duke ruajtur një nivel të lartë të rezervave valutore dhe duke ruajtur një kurs të qëndrueshëm të këmbimit të denarit.

Back to top button
Close
Close