BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Bajden e përshëndeti miratimin për vaksinën e Xhonson dhe Xhonson

Presidenti i SHBA-së Xho Bajden shprehu kënaqësi dhe e përshëndeti miratimin e dhënë nga Agjencia amerikane për ushqim dhe ilaçe FDA) për vaksinën "Xhonson dhe Xhonson" kundër Kovid-19.

Back to top button
Close
Close