0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Bajden duhet ta rindërtojë demokracinë e goditur rëndë amerikane

Në qarqet politike dhe qeveritare të Bashkimit Evropian, pas tronditjes nga "pothuaj grusht shteti" në Uashington, ka brengosje të madhe për atë nëse Xho Bajdeni pas dhjetë ditëve, qetë do ta ndërmerr timonin e pushtetit ose Donald Trampi, i cili nuk e njeh humbjen në zgjedhje, mundet edhe me diçka të godet në demokracinë e shkatërruar amerikane.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close