0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Бачовски: Исплатени субвенциите за произведен и предаден тутун од реколта 2020 година

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и рурланиот развој на сметките на 28.168 субјекти исплати близу 1,7 милјарди денари за произведен и предаден тутун од реколта 2020 година.

Back to top button
Close
Close