BiznesBiznes.PortalEkonomiKorrespondentë MKD

Babovski: Janë paguar subvencionet për pemët dhe kulturat kopshtare

Qeveria dhe Agjencia kujdesen jo vetëm për zhvillimin rural dhe përmirësimin e jetës në zonat rurale, por edhe për bujqësinë në përgjithësi. Këtë e theksoi drejtori i AMFBZHR, Nikollçe Babovski sot në Kavadar duke informuar se sot janë paguar subvencionet për kulturat e pemëve dhe kopshteve në kapacitetet e përpunimit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close