0_Maqedoni.PortalPartitë politikePolitikëVideo deklaratë

Aziri: Xhaferi e keqpërdori funksioni kryetar i Kivendit

Deputeti Elmi Aziri i Aleancës për Shqiptarët sot në konferencë për shtyp deklaroi se konsideron se kjo që ndodhi në Kuvend është keqpërdorim klasik i funksionit kryetar i shtëpisë ligjdhënëse, si dhe të dy deputetëve të cilët janë të infektuar me virusin Kovid-19. Aziri theksoi se që të enjten e kanë njoftuar kryetarin e Kuvendit se do të marrin pjesë në seancën e 32-të dhe me mbështetjen e tyre menjëherë do të kalonin në seancën e 36-të në rend dite të së cilës ishin ligjet nga pakoja e pestë e masave ekonomike.

Back to top button
Close
Close