0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Азески: Меѓународниот пат Охрид – Свети Наум непроменет 50 години

Сакаме да имаме туризам, а енергијата ја насочуваме на погрешна страна. За да имаме туризам, потребни се дијалог, визија и стратегија за реализирање на визијата, време за посериозни подготовки на квалитетен и на професионален настап, иницијативи и брзо дејствување. Но, најважно од сè е тоа да го спакуваме во убава приказна за македонската туристичка атракција и успешно да ја продаваме на пазарот. Денес иницијативи има, но, сепак, недостига примена и реализација на активностите, смета претседателот на Стопанската комора на Македонија, Бранко Азески.

Back to top button
Close
Close