БизнисБизнис.Портал

Автомобил и 10 електрични тротинети за добитниците од наградната „Визарата може се“

Охридска банка додели награди од играта „Визарата може се“ на 11 добитници. Како што соопштуваат во дирекцијата во Скопје беа доделени наградите еден автомобил Сузуки свифт и 10 електрични тротинети. Добитник на главната награда патничко возило Suzuki Swift е Соња Тошевска од Скопје, а 10-те тротинети се доделени на клиенти на Банката од Скопје, Охрид, Куманово и Гевгелија, односно на: Стефан Стојоски, Борче Кочевски, Александар Толов, Роберт Петковски, Гордана Симоновска, Јулијана Крстевска, Игор Арсовски, Аница Петреска, Мирела Хасановиќ, Андријана Јовановска.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close