ЕвропаЕвропа.Портал

Австрија се соочува со недостиг на работна сила

Австриското Министерство за труд и социјални прашања објави листа на дефицитарни работни профили за 2020 година, врз чија основа би можела да се доведе странска работна сила

Back to top button
Close
Close