Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Австрија очекува две третини од граѓаните да ја примат вакцината

Австриската Влада очекува дека две третини од возрасните граѓани ќе ја примат вакцината, што е пет милиони луѓе.

Back to top button
Close
Close