ЕвропаЕвропа.Портал

Австрија ја продолжува граничната контрола со Словенија до 11 мај 2021

Австрија ќе ја продолжи граничната контрола со Словенија и Унгарија за уште шест месеци, до 11 мај следната година, изјави денеска австрискиот министер за внатрешни работи Карл Меамер.

Back to top button
Close
Close