0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderShoqëri

Avokati i popullit: Tërësisht të respektohen të drejtat e refugjatëve dhe të krijohen politika për integrimin e tyre në shoqëri

Avokati i popullit me rastin e shënimit të Ditës ndërkombëtare të refugjatëve, 20 Qershori, kur tërë opinioni ndërkombëtar vëmendjen e vet e orienton drejt gjendjes së personave të shpërngulur me dhunë, i bashkangjitet apelit të Komisariatit të Lartë për Refugjatë të Kombeve të Bashkuara për nevojat për inkluzivitet më të madh të kësaj kategorie të personave, posaçërisht në sferat shëndetësi, arsim dhe sport.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close