BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Avokati i popullit në Shqipëri kërkon heqjen e vendimit për karantinë për njerëzit që hyjnë nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia

Avokati i Popullit i Shqipërisë kërkoi anulimin e vendimit për karantinë të detyrueshme dy-javore për personat që hyjnë nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia, duke vlerësuar se kjo e parandalon ushtrimin e së drejtës së tyre kushtetuese për të votuar.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close