0_Magazinë.PortalBotëShkencë dhe teknologji

Avokatët në SHBA i bënë thirrje Fejsbukut të heqë dorë nga Instagrami për fëmijë

Shoqata kombëtare e avokatëve në SHBA i bëri thirrje Fejsbukut të heqë dorë prej planeve për programin e Instagramit për fëmijë nën moshën 13-vjeçare – “Instagram Kids”, duke e dhënë si arsye brengosjen për sigurinë dhe shëndetin psikik të fëmijëve dhe dëmit që mediat sociale mund ta bëjnë më pas.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close