0_Web_АктуелноВидеоЕкономијаЛинк во живо

Јавна расправа за нацрт законот за продажба на државно земјоделско земјиште (ВО ЖИВО)

Јавна расправа за нацрт – закон за продажба на земјоделско земјиште во државна сопственост, со учество на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа.

Скопје, 22 јули 2021 (МИА) –  Јавна расправа за нацрт – закон за продажба на земјоделско земјиште во државна сопственост, со учество на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа.

Back to top button
Close
Close