Фотосервис

Јавна дискусија

Јавна дискусија за промовирање и подигање на свеста за мајчиниот јазик и културната разноликост по повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик, во организација на премиерот Оливер Спасовски.

Back to top button
Close
Close