СветСвет.Портал

Авион украден во Мексико, се урна во Гватемала

На местото каде што се срушил авионот, гватемалските истражни тела пронашле четири тела, кои сè уште не се идентификувани. Во опожарениот остаток од авионот имало дрога и оружје.

Back to top button
Close
Close