0_Магазин.ПорталПатувања

Авион принудно слетал во Австрија, оти патник „заглавил“ в тоалет

Во неговиот багаж не се пронајдени опасни предмети и нема штета во тоалетот. При сослушувањето, патникот молчел.

Back to top button
Close
Close