0_Македонија.ПорталОпштествоСкопје

Авицена Женска трка на 5 септември, пријавување до 30 август

Во организација на Сојузот на спортови на Скопје, оваа година Авицена Женска трка ќе ја организира деветта по ред трка за припадничките на женскиот пол. Трката ќе се одржи на 5 септември, а пријавувањето официјално е отворено и ќе трае до 30 август, односно до пополнување на предвидениот број на учесници.

Back to top button
Close
Close