СветСвет.Слајдер

Авганистански војници пребегнуваат во Пакистан

Пакистанската армија соопшти дека 46 авганистански војници побарале засолниште во земјата откако изгубиле контрола над воените позиции преку границата, заради напредувањето на талибанските бунтовниц

Back to top button
Close
Close