0_Спорт.ПорталФудбал

Авганистански фудбалерки пребегнаа со семејствата во Пакистан

Членки на авганистанската фудбалска репрезентација пристигнаа со нивните семејства во соседен Пакистан, откако ја напуштија земјата по преземањето на власта од страна на талибанското движење.

Back to top button
Close
Close