Величе Илиевска

 • МИА Општински пул

  24 февруари 2021  Скопје – „Клупата на Горан Стефановски“, малото, но сепак големо спомен обележје на македонскиот литературен лауреат, го…

  Повеќе
 • МИА Радиофлеш

  24 февруари 2021  – Државниот завод за ревизија го објави конечниот извештај за извршена ревизија на финансиските извештаи со ревизија…

  Повеќе
 • МИА Бриф 5+5

  24 февруари 2021 Мијалков се појави, ќе биде во домашен притвор и под постојан надзор Платформата за родова еднаквост ќе…

  Повеќе
 • МИА Флеш

  24 февруари 2021 Скопје – Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за финансирање и буџет и за здравство. Комисијата за…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5

  24 февруари 2021 Седници на две собраниски комисии Промоција на извештај од мониторинг на седум институции за правата на потрошувачите…

  Повеќе
 • МИА Радиофлеш

  24 февруари 2021 – Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за финансирање и буџет и за здравство. – Поранешниот…

  Повеќе
 • МИА Бриф 5+5

  23 февруари 2021  Почна судењето за „Монструм”  Три доживотни, 15 и девет години казна затвор за обвинетите за „Монструм“  Русковска:…

  Повеќе
 • МИА Флеш

  23 февруари 2021  Скопје – Судот ги прогласи за виновни и им одреди доживотни казни затвор на обвинетите Халил Демири,…

  Повеќе
 • МИА Општински пул

  23 февруари 2021  Тетово – Во Тетово има отежнато водоснабдување, а повторно проблем е дефект на цевководот што оди од…

  Повеќе
 • МИА Радиофлеш

  23 февруари 2021  – Предлог-програмата за рамномерен регионален развој со која се уредува распределбата на средствата за оваа намена утврдени…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close