Величе Илиевска

 • МИА Радио флеш

  8:30/5 февруари/2019 – Делегација од Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) од денеска до петок ќе престојува во посета…

  Повеќе »
 • МИА ФЛЕШ

  13:00/4 февруари/2019 Атина – Ќе го искористам секое правно и дипломатско средство за да ги ублажам негативните последици од Преспа, ќе…

  Повеќе »
 • МИА ФЛЕШ

  10:00/4 февруари/2019 Скопје – Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ќе престојува во Република Бугарија, каде што…

  Повеќе »
 • МИА Радио флеш

  8:30/4 февруари/2019 – Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ќе престојува во Република Бугарија, каде што ќе…

  Повеќе »
 • МИА Флеш

  13:00/1 февруари 2019 Скопје – Собраниската комисија за надворешни работи денешната седница, на која своите тези ги презентираа десетина новоименувани…

  Повеќе »
 • МИА ФЛЕШ

  10:00/1 февруари/2019 Скопје – Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески…

  Повеќе »
 • МИА Радио флеш

  8:30/1 февруари/2019 – Во официјална посета на Република Македонија денеска ќе престојува командантот на силите на САД за Европа, генерал-потполковник…

  Повеќе »
 • МИА Флеш

  13:00/31 јануари 2019 Скопје – Еурокомпозит има перспектива и тврдам дека ќе има успешна трансформација, порача денеска премиерот Зоран Заев…

  Повеќе »
 • МИА Флеш

  10:00/31 јануари 2019 Скопје – Во Собранието на Република Македонија денеска ќе се одржи 82. седница на која пратениците ќе…

  Повеќе »
 • МИА Радио флеш

  8:30/31 јануари/2019 – Во Собранието на Република Македонија денеска ќе се одржи 82. седница на која пратениците ќе им поставуваат…

  Повеќе »
Back to top button
Close