EvropëEvropë.Portal

Austria planifikon të fillojë me vaksinim kundër Kovid-19 në janar të vitit 2021

Autoritetet austriake planifikojnë të fillojnë imunizim kundër koronavirusit të ri në janar të vitit 2021, informoi sot ministri i Shëndetësisë Rudolf Anshober, duke shtuar se të moshuarit, punëtorët mjekësorë dhe grupet e rrezikuara do të vaksinohen të parët.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close