0_Македонија.Портал0_МИА Истражува.ПорталДописници МКДЕкономијаСторија

Аудио рурална авантура низ Мариово

Само-водечки аудио тури низ Мариово на македонски, англиски, француски, германски и знаковен јазик од сега се достапни за секој што ќе посака да и пристапи на природата со мобилен телефон како водич.

Back to top button
Close
Close