0_Спорт.ПорталОстанатоСпорт

Атлетика: Дијамантска лига дури во јуни

Одложени се уште атлетски митинзи во Дијамантската лига. Тоа се митинзите во Стокхолм на 24 мај, во Неапол на 28 мај и во Рабат на 31 мај.

Монако, 27 март 2020 (МИА) – Одложени се уште атлетски митинзи во Дијамантската лига. Тоа се митинзите во Стокхолм на 24 мај, во Неапол на 28 мај и во Рабат на 31 мај.

Претходно беа одложени шест митинзи и со овие три сега вкупно се девет, со таа разлика што само митингот во Шангај доби нов датум.
Како што стојат работите во моментот, прв митинг во календарот на Дијамантската лига ќе биде во Јуџин на 6 и 7 јуни. сѓд/

Back to top button
Close
Close