Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Atelietë në Qendrën e kulturës në gjendje të keqe, drejtori i ri paralajmëron më shumë rend dhe diciplinë

Përveç që nuk ka rrymë në katin e tretë në qendrën tetovare të kulturës, të gjitha hapësirat janë edhe jonfunksionale dhe në gjendje pothuajse të shkatërruar. Dy hapësirat e mëdha që janë atelie për punë artistike janë përplot me mbeturina të hedhura, mbetje cigaresh, inventar, mure, dyer dhe dritare të dëmtuara. Gjithashtu nuk funksionojnë toaletet. Gjendjen e këtillë të lënë pas dore e hasi edhe Arlind Hyseini, i cili para një muaji u bë drejtor i këtij institucioni.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close