Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е недела, 31 мај 2020 година, 153-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 213 дена.

Скопје, 31 мај 2020 (МИА) – Денеска е недела, 31 мај 2020 година, 153-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 213 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 1 минута, а ќе зајде во 20 часот и 1 минута.

Денов трае 15 часа.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 13 часот и 38 минути, а ќе зајде во 2 часот и 2 минути.

Back to top button
Close
Close