Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 25 март 2020 (МИА) – Денеска е среда, 25 март 2020 година, 85-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 281 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 29 минути, а ќе зајде во 17 часот и 51 минута.

Денов трае 12 часа и 22 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 17 минути, а ќе зајде во 18 часот и 53 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close