Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е вторник, 26 мај 2020 година, 148-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 218 дена.

Скопје, 26 мај 2020 (МИА) – Денеска е вторник, 26 мај 2020 година, 148-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 218 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 4 минути, а ќе зајде во 19 часот и 57 минути.

Денов трае 14 часа и 53 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 7 часот и 55 минути, а ќе зајде во 23 часот и 34 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close