Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 22 јуни 2021 година, 173-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 192 дена.

Скопје, 22 јуни 2021 (МИА) – Денеска вторник, 22 јуни 2021 година, 173-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 192 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 58 минути, а ќе зајде во 20 часот и 12 минути.

Денов трае 15 часа и 14 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 17 часот и 45 минути, а ќе зајде во 2 часот и 49 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close