Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е сабота, 7 март 2020 година, 67-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 299 дена.

Скопје, 7 март  2020 (МИА) – Денеска е сабота, 7 март 2020 година, 67-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 299 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот, а ќе зајде во 17 часот и 30 минути.

Денов трае 11 часа и 30 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 14 часот и 43 минути, а ќе зајде во 4 часот и 47 минути.

Back to top button
Close
Close