Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е четврток, 5 март 2020 година, 65-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 301 ден.

Скопје, 5 март  2020 (МИА) – Денеска е четврток, 5 март 2020 година, 65-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 301 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 3 минути, а ќе зајде во 17 часот и 28 минути.

Денов трае 11 часа и 25 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 12 часот и 24 минути, а ќе зајде во 3 часот и 4 минути.

Back to top button
Close
Close