Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е среда, 4 март 2020 година, 64-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 302 дена.

Скопје, 4 март  2020 (МИА) – Денеска е среда, 4 март 2020 година, 64-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 302 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 5 минути, а ќе зајде во 17 часот и 27 минути.

Денов трае 11 часа и 22 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 11 часот и 28 минути, а ќе зајде во 2 часот и 5 минути.

Back to top button
Close
Close