Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е вторник, 3 март 2020 година, 63-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 303 дена.

Скопје, 3 март  2020 (МИА) – Денеска е вторник, 3 март 2020 година, 63-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 303 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 6 минути, а ќе зајде во 17 часот и 25 минути.

Денов трае 11 часа и 19 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 10 часот и 40 минути, а ќе зајде во 1 часот и 3 минути.

Back to top button
Close
Close