Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 13 февруари  2020 (МИА) – Денеска е четврток, 13 февруари 2020 година, 44-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 322 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 34 минути, а ќе зајде во 17 часот и 2 минути.

Денов трае 10 часа и 28 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 14 минути, а ќе зајде во 9 часот и 11 минути.

Back to top button
Close
Close