Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 11 февруари  2020 (МИА) – Денеска е вторник, 11 февруари 2020 година, 42-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 324 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 37 минути, а ќе зајде во 16 часот и 59 минути.

Денов трае 10 часа и 22 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 45 минути, а ќе зајде во 8 часот и 10 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close