Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 3 февруари  2020 (МИА) – Денеска е понеделник, 3 февруари 2020 година, 34-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 332 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 46 минути, а ќе зајде во 16 часот и 49 минути.

Денов трае 10 часа и 3 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 11 часот и 30 минути, а ќе зајде во 1 часот и 10 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close