Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е сабота, 25 јануари 2020 година, 25-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 341 ден.

Скопје, 25 јануари  2020 (МИА) – Денеска е сабота, 25 јануари 2020 година, 25-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 341 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 54 минути, а ќе зајде во 16 часот и 38 минути.

Денов трае 9 часа и 44 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 7 часот и 26 минути, а ќе зајде во 17 часот и 10 минути.

Back to top button
Close
Close