Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е понеделник, 13 јануари 2020 година, 13-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 353 дена.

Скопје, 13 јануари  2020 (МИА) – Денеска е понеделник, 13 јануари 2020 година, 13-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 353 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот, а ќе зајде во 16 часот и 23 минути.

Денов трае 9 часа и 23 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 34 минути, а ќе зајде во 9 часот и 4 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close