Некатегоризирано

Астрономски календар

Денеска е недела, 12 јануари 2020 година, 12-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 354 дена.

Скопје, 12 јануари  2020 (МИА) – Денеска е недела, 12 јануари 2020 година, 12-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 354 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и 22 минути.

Денов трае 9 часа и 21 минута.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 18 часот и 20 минути, а ќе зајде во 8 часот и 23 минути.

Back to top button
Close
Close