Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска четврток, 3 јуни 2021 година, 154-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 211 дена.

Скопје, 3 јуни 2021 (МИА) – Денеска четврток, 3 јуни 2021 година, 154-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 211 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот, а ќе зајде во 20 часот и 3 минути.

Денов трае 15 часа и 3 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 1 часот и 52 минути, а ќе зајде во 13 часот и 18 минути.

Back to top button
Close
Close