Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 17 мај 2021 (МИА) – Денеска понеделник, 17 мај 2021 година, 137-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 228 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 13 минути, а ќе зајде во 19 часот и 47 минути.

Денов трае 14 часа и 34 минути.

Back to top button
Close
Close