Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 15 мај 2021 (МИА) – Денеска сабота, 15 мај 2021 година, 135-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 230 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 15 минути, а ќе зајде во 19 часот и 45 минути.

Денов трае 14 часа и 30 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 7 часот и 29 минути, а ќе зајде во 23 часот и 24 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close