Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 13 мај 2021 (МИА) – Денеска четврток, 13 мај 2021 година, 133-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 232 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 17 минути, а ќе зајде во 19 часот и 43 минути.

Денов трае 14 часа и 26 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 11 минути, а ќе зајде во 21 часот и 31 минута.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close